ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

banner image
Το Στεφάνι της Μακρίνας
Πολυτελείς βίλες - Ξενώνας Μακρινίτσα Πήλιο
 
“Μια φορά και έναν καιρό στο μπαλκόνι του Πηλίου, την Μαγευτική Μακρινίτσα ζούσαν πέντε νεράιδες, πάντα ευγενικές και φιλόξενες περιποιούνταν όλους τους περαστικούς και τους ξένους που είχαν ανάγκη από ξεκούραση και στέγη. Το ξέφωτο λίγο πιο πάνω από το χωριό, που ονομαζόταν Στεφάνι ήταν το σπίτι τους και όπως τότε, έτσι και σήμερα θα τις βρείτε στο Στεφάνι της Μακρίνας, στον ξενώνα στον οποίο οι νεράιδες μεταμορφώθηκαν σε πολυτελείς βίλες, έτοιμες να σας φιλοξενήσουν σε ένα χώρο μαγικό.“

Οι πολυτελείς βίλες μας που βρίσκονται στην Μακρινίτσα, σας περιμένουν έτοιμες να καλύψουν κάθε σας ανάγκη δίπλα στο αναμμένο τζάκι με τη μοναδική αίσθηση φιλοξενίας από το βουνό των Κενταύρων. Αποτελούν ιδανική επιλογή για ήσυχες και ξεκούραστες διακοπές όλο το χρόνο και απευθύνονται σε οικογένειες και ζευγάρια.

Η αγάπη και ο σεβασμός στην παράδοση και κάποιες τρυφερές νότες ρομαντισμού, εμπνεύστηκαν, σχεδίασαν και δημιούργησαν το “Το Στεφάνι της Μακρίνας” στην Μακρινίτσα, παραδοσιακό ξενώνα που αποτελείται από τρεις μεζονέτες 75 τ.μ. καθώς και δύο νέες που στόχο έχουν να προσφέρουν μια ευχάριστη διαμονή σε κάθε επισκέπτη τους.

Η πέτρα και το ξύλο σε τέλεια ισορροπία, τα ζεστά χρώματα, ο υπέροχος φωτισμός και τέλος το κάθε έπιπλο επιλεγμένο και σχεδιασμένο μοναδικά για κάθε χώρο, δημιουργούν μία ατμόσφαιρα γλυκιά και φιλόξενη που μαγεύει τον επισκέπτη όλων των εποχών.
 
 
Κάθε βίλα διαθέτει ιδιωτικό μπαλκόνι με εξαιρετική θέα στον Παγασητικό και στην πόλη του Βόλου, ενώ στο ισόγειο υπάρχει καθιστικό με τζάκι, κουζίνα με όλα τα απαραίτητα και τριθέσιος καναπές που μετατρέπεται σε κρεβάτι.

Ο ρομαντικός εσωτερικός διάκοσμος των κτιρίων με τη ζεστή ατμόσφαιρα και το παραδοσιακό στιλ σε συνδυασμό με την εκτεταμένη θέα στο γαλάζιο του Παγασητικού θα σας ταξιδέψει στο δικό σας παραμύθι κατά την διάρκεια παραμονής σας στον ξενώνα μας.

Ο Ξενώνας μας βρίσκονται στην Μακρινίτσα και απέχουν 42 χιλιόμετρα από τον Αερολιμένα της Αγχιάλου και μόλις 16 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό κέντρο Αγριόλευκες στα Χάνια και το λιμάνι του Βόλου.