Μέτρα & Αλλαγές που έχουμε κάνει για την προστασία όλων μας από τον Covid-19

banner image

Ολόκληρη η ανθρωπότητα ζει μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Είναι αλήθεια ότι η αβεβαιότητα, σε συνδυασμό με τις αλλαγές στην καθημερινότητα μας, κάνει τη ζωή πολλών από εμάς δύσκολη. Χρειάζεται υπομονή και πιστή τήρηση των κανόνων και των συστάσεων των ειδικών Υγείας.

Από τη δική μας πλευρά θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι όλοι μας εργαζόμαστε συστηματικά ώστε  να είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε με ασφάλεια. Παρακάτω θα βρείτε το πλαίσιο των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας που είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε για να προστατεύσουμε τόσο τους φιλοξενούμενους όσο και τους εργαζόμενους μας. Στόχος μας είναι οι διακοπές σας στις βίλες μας να είναι  ασφαλείς:

- Αλλάξαμε τον τρόπο λειτουργίας και από φέτος δεν παρέχουμε πρωινό
- Όλα μας τα διαμερίσματα  έχουν κουζίνα εξοπλισμένη με τα απαραίτητα σκεύη π.χ. τοστιέρα για την παρασκευή του πρωινού και όχι μόνο.
- Στα διαμερίσματάά μας θα βρείτε αναλώσιμα και εργαλεία καθαριότητας απολυμαντικά καθαριστικά κ.α. ώστε να διαχειρίζεστε μόνοι σας το χώρο σας, εφόσον το επιθυμείτε.
- Τα διαμερίσματα θα παραδίδονται σε εσάς καθαρά και αποστειρωμένα και κατά τη διαμονή σας δεν θα έρχεστε σε επαφή με κανένα. Τα άπλυτα σεντόνια πετσέτες θα τα βάζετε σε ειδικές σακούλες οι οποίες κλείνουν και σε συνεννόηση μαζί μας θα τα συλλέγουμε.
- Χρησιμοποιούμε  πρωτόκολλα καθαρισμού και απολύμανσης μετά την αναχώρηση των επισκεπτών και πριν φτάσει ο επόμενος επισκέπτης στο δωμάτιο, με ιδιαίτερη προσοχή στα αντικείμενα τα κουζινικά σκεύη και κάθε αντικείμενο που βρίσκεται στο χώρο του διαμερίσματος.
- Δεν θα επιτρέπονται οι επισκέψεις από άτομα που δεν διαμένουν στους χώρους μας.
- Οι παραγγελίες μας γίνονται τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά για να αποφεύγονται οι επαφές με πωλητές και όσο το δυνατόν λιγότερα άτομα να επισκέπτονται τους χώρους μας.
- Επίσης οι κρατήσεις γίνονται μόνο κατόπιν κλεισίματος και όχι περαστικών πελατών οι οποίοι ζητούν να δουν το διαμέρισμα και μετά να κλείσουν. Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει διότι τα διαμερίσματα θα είναι αποστειρωμένα και έτοιμα για τον επόμενο πελάτη.
- Μεσολαβούν τουλάχιστον 24ώρες μεταξύ των κρατήσεων
- Το check in – άλλαξε και είναι μετά της 15.00 μμ. Και το check out είναι 11.00 πμ. Για να μπορεί να υπάρχει απόσταση μεταξύ διαμονής των πελατών και να υπάρχει ο χρόνος σχολαστικής καθαριότητας και απολύμανσης με ατμοκαθαριστή βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων.
- Συνεχής ενημέρωση και πιστή εφαρμογή των οδηγιών του Ελληνικού Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας
- Εκπαίδευση από το ιατρικό πανεπιστήμιο για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας εντός των εγκαταστάσεων .
- Εκπαίδευση του προσωπικού .
- Συστηματική καθημερινή απολύμανση σε σημεία επαφής και συχνής χρήσης όπως, πάγκους, χερούλια κοινόχρηστων πορτών, WCs κλπ.
- Απολυμαντικά χεριών σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.
- Παροχή χειρουργικών μασκών και γαντιών στο προσωπικό και στους φιλοξενούμενους όπου κρίνεται απαραίτητο βάση των οδηγιών του Ελληνικού Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.


Οι υπάλληλοι του ξενώνα είναι απαραίτητοι για ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα καθαρισμού. Σε αυτή την κατεύθυνση, από την πρώτη στιγμή της είδησης του COVID-19 επεκτείναμε τα υποστηρικτικά μέτρα:

Υγιεινή χεριών
- Η σωστή και συχνή πλύση των χεριών είναι ζωτικής σημασίας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης των ιών. Στις καθημερινές μας συναντήσεις, οι ομάδες μας υπενθυμίζουν ότι η καθαριότητα ξεκινά με αυτή την απλή πράξη. Είναι σημαντικό για την υγεία τους και για τους καλεσμένους μας.

- Προϊόντα καθαρισμού και πρωτόκολλα καθαρισμού και απολύμανσης
- Συνεργαζόμαστε πάντα με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές μας για να βεβαιωθούμε ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν προϊόντα που εξολοθρεύουν τον ιό καθώς και τον προστατευτικό εξοπλισμό που χρειάζονται για τη λειτουργία τους.  Χρησιμοποιούμε προϊόντα καθαρισμού και πρωτόκολλα που είναι αποτελεσματικά κατά των ιών, όπως τη σειρά προϊόντων της ZeoTec

Κοινόχρηστοι χώροι
- Η αύξηση της συχνότητας καθαρισμού και απολύμανσης σε δημόσιους χώρους, με έμφαση στην υποδοχή λαβές θυρών, κοινόχρηστα μπάνια και κλειδιά δωματίων.

Παραμένουμε δίπλα σας, μαζί με ασφάλεια, για την καλύτερη εμπειρία των διακοπών σας.